Vårt hjärta

 

Ateljén – hjärtat

Med den vassa eggen, i vår ateljé! Det är här som den verkliga pulsen slår och ger näring till både oss själva och våra kunder. Det är här det mesta börjar och det är här alla produktioner landar för en sista kvalitetskontroll.

Här börjar kreativiteten, materialval, belysningsval, form på en skylt eller val av klädmärke och placering av tryck eller broderi.

 

i vår verksamhet

Söderman Reklam grundades ca 30 år innan datorer kom in i produktionslinan och det var snarare skalpellens vassa egg som representerade datorn. Och den vassa eggen hänger med än idag.

Konsten att hålla ihop framgångsrika företagsprofiler sitter lika mycket i vår förmåga att ta hand om det underlag som kommer in i vår ateljé. När du vänder dig till oss så behöver du inte vara duktig på logotyper, format eller material. Den kunskapen sitter i hjärtat av vår verksamhet.

Gränsöverskridande

En skylt är alltid en skylt. Eller? När du kommer till oss och ber om t ex en skylt så kommer vi alltid att fråga: ”Vilken sorts skylt?”. Det finns inte bara många skyltar utan de finns i oändliga utföranden. För att underlätta ditt svar har vi mängder av exempel på tidigare produktioner i vår utställning. Och de är just exempel, du kan kombinera material, belysning, format etc. från våra exempel för det finns inte något facit. Vi tillverkar den skylten som du vill ha. För din skylt ska alltid vara din skylt.

produktioner

Profilkläder för alla forum ställer hårda krav. Från krävande arbetsmoment i bitande vinterkyla, klädsam träningsväska för träningspasset till accessoarer för mingel. Vi gillar hårda krav och nya utmaningar. Vi samarbetar med de som svarar upp mot våra kunders behov och krav. Vilket innebär att vi samarbetar med ett globalt nätverk av leverantörer och tillverkare. Ständigt i förändring och ständigt i utveckling.

”Säg det som inte kan monteras!”
Vår skickliga montör Johnny

 

Och när du hittar en artikel eller inspireras av något du gillar kontaktar du oss.